Välj en sida

Länk till pressrelease: http://bit.ly/1M9muEf

Pressmeddelande: Songkids skivdebuterar

De unga systrarna Filippa och Agnes Samuelsson i duon Songkids skivdebuterar i december. Tillsammans med sin pappa, Jonatan Samuelsson, har man skrivit tio sånger, som tar upp ämnen som mobbing och tjejernas tro på Gud.

Systrarna Filippa (10 år) och Agnes Samuelsson (8 år) har gillat musik i hela sina liv. Efter att ha spelat in och uppträtt sporadiskt under några år, startade de sångduon Songkids.

Tillsammans med sin pappa, Jonatan Samuelsson (bekant från banden bob KSafemode och Grand Trunk Travellers, samt skivbolagen JONO och Adora), har man komponerat och spelat in tio sånger.

I oktober släpptes första singeln från skivan, betitlad ”En riktig vän” på temat mobbing. Sveriges Radio har sedan dess spelat sången och detta har gett ringar på vattnet.

– Det är givetvis kul att låten uppskattas och bra att budskapet i sången sprids. Dessutom är det fler som har hört av sig och vill använda sången på olika sätt, vilket förhoppningsvis kommer att märkas framöver, säger Jonatan, som även har spelat in och producerat skivan.

Musikalisk inspiration har hämtats från både rock till tjejernas favoriter Emmy & Ella och Dolly Style, vilket kan sammanfattas i melodisk rockpop.

1 december släpps skivan på labeln JONO och under 2016 kommer skivan digitalt.

Ladda ner pressrelease i pdf-format.

Pressbilder
Hämta pressbilder här: press.songkids.se

Kontakt
För intervjuer och bokningar: info@songkids.se

Artist: Songkids
Skivtitel: Songkids
Bolag: JONO (jonomedia.se)
Release: 1 december 2015